Воблер Yo-Zuri загл.2,5м Hardcore WO-B-RU (2) плав., 60мм, 10г F718(R818)-MAT, Yo-Zuri

изображение Воблер Yo-Zuri загл.2,5м Hardcore WO-B-RU (2) плав., 60мм, 10г F718(R818)-MAT, Yo-Zuri
(0)

Воблер Yo-Zuri загл.2,5м Hardcore WO-B-RU (2) плав., 60мм, 10г F718(R818)-MAT, Yo-Zuri