Воблер Rubicon HAVE MINNOW S 7,8см,7,5гр загл. 0-1м, A06, Rubicon

изображение Воблер Rubicon HAVE MINNOW S 7,8см,7,5гр загл. 0-1м, A06, Rubicon
(0)

Воблер Rubicon HAVE MINNOW S 7,8см,7,5гр загл. 0-1м, A06, Rubicon