Воблер Rubicon ARMS MINNOW F 6см,3гр.загл. 0-0,5м, E11, Rubicon

изображение Воблер Rubicon ARMS MINNOW F 6см,3гр.загл. 0-0,5м, E11, Rubicon
(0)

Воблер Rubicon ARMS MINNOW F 6см,3гр.загл. 0-0,5м, E11, Rubicon