Воблер Renegade Pike Traitor 90 ( 11,5гр, 9см, загл. 0,4-1,1м) тонущ. A723 V0047, Renegade

изображение Воблер Renegade Pike Traitor 90 ( 11,5гр, 9см, загл. 0,4-1,1м) тонущ. A723 V0047, Renegade
(0)
350 руб.

Воблер Renegade Pike Traitor 90 ( 11,5гр, 9см, загл. 0,4-1,1м) тонущ. A723 V0047, Renegade