Воблер Renegade Pike Death 115F ( 16,5гр, 11,5см, загл. 0,5-1,0м) плав. A197 V0030, Renegade

изображение Воблер Renegade Pike Death 115F ( 16,5гр, 11,5см, загл. 0,5-1,0м) плав. A197 V0030, Renegade
(0)
395 руб.

Воблер Renegade Pike Death 115F ( 16,5гр, 11,5см, загл. 0,5-1,0м) плав. A197 V0030, Renegade